/ Allmänt /

Krämig avokado- & ruccolapasta

Hur mycket jag än älskar hösten och allt det mysiga så gillar jag inte alls att det blir så svårt att fota när mörkret kommer. Bilderna på maten blir inte alls så bra som de ser ut i verkligheten och allt får de där gulaktiga grumliga ljuset. Någon som har något überbra tips kanske? Men nog om det nu och tillbaka till maten igen :) 
 
Ovan ser ni en krämig avokado & ruccolapasta med rökt lax. En 8 minuters-rätt, för så lång tid tar det för pastan att koka. När kvällen, som idag, ska ägnas åt lite hushållssysslor så är denna snabba helt perfekt. 
 
 Gör så här:
 
1. Mixa en avokado med olivolja, en näve ruccola, en klyfta vitlök, citronsaft, salt och peppar.
 
2. Koka pastan och blanda ner i avokado- & ruccolaröran. 
 
3. Toppa med lite rivet citronskal och servera med skivad avokado och rökt lax. 
#1 / / Annie:

Härligt recept!

#2 / / Sofia:

Ser så gott ut. Måste prova igen, sist blev det inte hundra. Men håller med dig om bilderna. Det är svårt att få det snyggt. Jag försöker att inte försöka få det att se ut som att bilden är tagen på dagen, det är den inte. Den drar jag ner dom gula tonerna så gott det går.

#3 / / Isabelle:

Mums! Kikat runt lite och vilka fantastiskt bilder och recept du bjuder på! :-D