/
Middag /
Vegetariskt /
Smörgås * 3
Har ett tag funderat på att pochera ägg. Har tidigare aldrig provat men varje gång jag ser rätter med de så tycker jag att det ser så där satans läckert ut. Så idag slog jag slag i saken och pocherade mina två första ägg! Det blev en enkel middag med tre grillade surdegsbröd med tre olika topping. Även fast det var en väldigt simpel middag så kändes den ändå rätt så lyxig på något sätt.
Grillade skivor av surdegsbröd toppat med lite olivolja och flingsalt i ugnen på 250 grader i cirka 5 minuter. Som pålägg hade jag sedan:
1.Mosad avokado, pocherat ägg, dill och svartpeppar.
2. Kokt sparris, pocherat ägg, dill och flingsalt.
3. Mosad avokado, skivade småtomater och flingsalt.
Så himla simpelt men så otroligt gott. Och för att vara första gången jag poscherade ägg så måste jag säga att det gick klart över förväntan - tycker de blev riktigt fina!